יום שני, 15 יולי, 2019
צרו איתנו קשר עמוד הפייסבוק של אתר מדדים הקישור ייפתח בחלון חדש
ינאי יחיאל

המנות הכי טובות שאכלתי, מאת השף ברק יחזקאלי

8 ערים, מעל 40 מסעדות, כ- 150 מנות – זה היה מסע משוגע וטעים לאללה. השפים עשו עבודה מעולה ולקחו אותי למקומות אוכל מעולים באמת. לבחור 5 מנות מכל השנה הזאת היתה משימה מאוד מאוד מאוד קשה, אבל עמדתי בה. בלי קשר לבחירות כאן, ממליץ לכם מאוד להציץ בתכניות המלאות לפני שאתם מתכננים את הטיול הבא שלכם. הוא עשוי להשתפר פלאים בעקבות השגרירים הקולינאריים שלנו בעולם.
לא נכנסו לרשימה (מה זה חמש מנות? נורא מעט, בחירה קשה), אבל גם לשם ממש כדאי להגיע ולנשנש משהו עם ההמלצות הטובות מהשפים הישראלים שחיים שם, הן הערים ניו יורק (עינת אדמוני שאסור להגיע לתפוח הגדול בלי לאכול לפחות באחד מהמקומות שלה), וינה (חיה מולכו שמשתלטת על אירופה ויש לה יד מהממת), בוקרשט (יוסף חדד המוכשר כל כך שהמסעדות שלו הן באמת באמת הכי שוות בכל בוקרשט), בלגרד (ראם הרץ ששינה את התפיסה הקולינארית בבלגרד ומגיש בין היתר בשר מעולה שבמעולים), ומונטקלייר ניו ג'רזי (מני וקנין בעל לב וחיך הזהב שביקור במרסל שלו יעשה אתכם מאושרים לחלוטין). הקיצר, הכל ביוטיוב, "ליד המפית". נתראה שם.

אנחנו על המפית משודרת בכל יום רביעי בשעה 21:00 בכאן 11 ובדיגיטל

 ליד המפית משודרת בכל יום שישי בשעה 19:30 בכאן 11 ובדיגיטל

כתבות חדשות
מעבר לאזור הראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + z